Чомучки

05.11.2015 18:41

Посвята у Чомучки

16 жовтня 2015 на базі  Кагарлицького ЦДЮТ відбулося свято «Посвята в Чомучки». Мета заходу : сприяти розвитку дитячої ініціативи та творчих здібностей, які стали б джерелом нових знахідок та перемог; згуртувати учнівського дитячого колективу; формувати в учнів  відчуття патріотизму, любові до своєї країни та школи.

 

Відстоювала честь Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1   команда найрозумніших та найкращих учнів 2-Б та 3 класів (Мартиненко Ростислав, Мусієнко Аліна, Кухаренко Анжеліка, Бяков Денис, Павлов Тимур, Соломченко Олег). Діти вибирали певні категорії та із задоволенням відповідали на запитання ведучих заходу, відгадували тематичні загадки, розв’язували  логічні завдання. Команда нашої школи показала непогані знання із точних наук : математики та природи.

Ми зайняли ІІІ місце серед команд чотирьох шкіл міста. Наприкінці свята всі учасники отримали від ведучих заходу Ключ від Країни Знань, куди їх було ласкаво запрошено. Команда довела, що вона гідна носити назву «Чомучки» -  вони допитливі, розумні і хочуть знати про все на світі.

Вітаємо наших переможців!